Minggu, 14 Juli 2013

May Day

Suprasti, ką tiksliai gali įvykti per kelias pirmąsias savaites nacionaliniu ar pasaulinė krizė ir kaip turite savo reagavimo į ekstremalias situacijas planą, gali reikšti skirtumą tarp savo šeimos išlikimui ar galima išvengti žlugimo skirtumą. Aš nekenčiu, kad kad garso taip žiauriai, bet tiesa yra ta, kai parduotuvės lentynos tuščios (per kelias valandas ar net minutes), turite sugebėti išlaikyti save ir šeimą iki 3-6 mėnesių, ką turite jūsų namuose.

Ar turite pakankamai maisto, vandens, pinigus ir esminių eksploatacinių medžiagų išlaikyti savo šeimą nacionalinės krizės atveju iki 6 mėnesių? Kai kurie ekspertai sako, kad gali prireikti net keleto metų ir mažiau nei 1% gyventojų turi galimybę išsilaikyti ilgiau nei keletą savaičių.

Istorija įrodė, laiko ir laiko vėl, kad civilizacijos ateina ir išeina. Jie auga, klesti ir tada išmiršta dėl daugelio priežasčių. Tai tarsi gamtos tvarka dalykų. Mūsų dabartinė civilizacija yra dėl didelės naujo kalibruoti dėl visuotinį atšilimą, užterštumą ir per didelio gyventojų. Daugiausia klausimų mes padarė. Pasak daugelio tyrimų duomenimis, mūsų mažai pasaulis negali palaikyti daugiau nei 3-4 milijardai žmonių, ir mes šiuo metu turi du kartus tą sumą ir auga nerimą keliančiu greičiu. niat puasa ramadhan

Patirtis, įgyta iš ankstesnių nelaimių parodė, kad tai gali užtrukti iki 72 valandų ar daugiau sukaupti didelę neatidėliotina pagalba avarinių situacijų metu. Todėl kiekvienas turi būti rengiasi susidoroti dėl jo ar jos pačios bent pirmąsias 72 valandas - tai 3 dienos - ar susidarė ekstremalioji situacija. Žinoma, protas diktuoja, kad mes turime būti pasirengę už bet kokią kritinę situaciją, tačiau faktas yra tai, kad tik nedaugelis iš mūsų yra pasirengę net mažiausias krizės, jau nekalbant apie viena iš didesnių reikšmę.

Šis straipsnis yra skirtas padėti jums pradėti savo pasirengimą ekstremalioms situacijoms, veiksmus. Mes pradedame su sąrašu, kad jūs iš pradžių susirasti netikėta, tačiau taip pat sveiku protu. Rengiama nėra kažkas, kad jūs vieną kartą ir pamiršti apie tai. Tai požiūris, gyvenimo būdas; buvimo pasaulyje būdas. Tai nereiškia, gąsdinti, bet iš tiesų suteikia komfortą. Rengiamas nelaimės riboja pirminę paniką, kai kažkas siaubinga įvyksta, taip padidinant tikimybę, kad jūs ir jūsų šeima bus išgyventi dienų į priekį.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar